Ciorba de cocos

de Teo in Ciorbe, 28 Noi 2009 | 9628 vizualizari

 

o ciorba buna pentru cei raciti....

 

INGREDIENTE

  • 1 cocos de curte
  • 2 morcovi
  • 4 cepe
  • 1 ardei
  • 4 l apa
  • 1/2 l suc de rosii
  • 1/2 l zeama de varza
  • 1 lingurita sare
  • frunze de patrunjel si telina
  • 1 rotocol de fidea
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cocos:

Se da in fiert carnea, se spumeaza, apoi se adauga legumele taiate marunt. Dupa 30 min. se adauga sucul de rosii, iar cand sunt aproape fierte se adauga si zeama de varza. Se potriveste de sare, se adauga si fideaua si se mai lasa pe foc 15 min si se adauga verdeata.

TIPS-URI

1

Dupa preferinta se poate adauga o crenguta de cimbru dupa ce am stins ciorba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Bucataras Dragos 1

12.12.2009, 19:58

super

brunetica 1

31.10.2011, 23:19

merge bine si un ardei iute pe langa ciorba de cocos, mai ales pe timpul rece

Aurelia 07_07 1

18.12.2019, 22:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors de legume