Ciorba de fasole boabe cu scarita afumata

de MotanLaOale in Ciorbe, 14 Mar 2020 | 7064 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe cu bob mare
  • 500 gscarita afumata
  • 2 cepe
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 3 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 50 ml ulei
  • 100 g passata de rosii
  • 1 legatura marar
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe cu scarita afumata:

Fasolea se pune la inmuiat de seara.

Se curata ceapa, zarzavatul, ardeiul, se spala si se toaca marunt.

Scarita afumata se taie fasii.

Eu am pus la fiert fasolea cu scarita afumata si putina sare in oala sub presiune, cam o ora.

Intre timp am pus la calit zarzavatul in ulei cateva minute, am pus putina apa si le-am lasat la fiert.

Cand fasolea a fiert am trecut-o intro oala mai mare si am adaugat zarzavatul fiert separat.  

Am completat cu apa si sare si am lasat sa dea cateva clocote.

Am pus si passata de rosii si am lasat sa fiarba 10-15 minute.

Am potrivit de sare si am adaugat si mararul tocat marunt.

Dupa cateva clocote este gata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu scarita afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de afumatura