Ciorba de fasole cruda, cu pastrama de porc afumata si leustean

de Andra_Constantinescu in Ciorbe, 26 Aug 2018 | 5549 vizualizari

 

Este foarte buna fasolea cruda, cat inca nu s-a uscat bobul, asa ca am pregatit o ciorba aromata cu leustean.

 

INGREDIENTE

  • 200 g pastrama de porc afumata
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei Kapia
  • putina sare
  • 400 g fasole boabe cruda
  • circa 1 l apa
  • putin piper proaspat macinat
  • 1 lingurita de boia de ardei dulce
  • 2 linguri de rosii pregatite pentru iarna
  • 3 fire de leustean verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cruda, cu pastrama de porc afumata si leustean:

Se taie carnea in felii groase si se inabusa intr-o oala cu ulei, acoperind-o cu un capac. Se adauga ceapa (curatata de foi, spalata si tocata), morcovul (curatat de coaja, spalat si taiat rondele groase), ardeiul (curatat de cotor si seminte, spalat si tocat) si putina sare. Se lasa sa se inabuse, apoi se adauga fasolea boabe (spalata), apa, putin piper proaspat macinat si boiaua de ardei dulce. Se fierbe totul, iar la final se adauga rosiile. Se mai clocoteste ciorba 1-2 minute, se ia de pe foc si se adauga leusteanul verde (spalat si tocat). Se potriveste de sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cruda, cu pastrama de porc afumata si leustean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu legume si carne de curcan