Ciorba de fasole verde cu afumatura

de oana_pisicutza16 in Ciorbe, 18 Dec 2014 | 24117 vizualizari

 

Una dintre preferatele mele

 

INGREDIENTE

  • 500 g Afumatura
  • 1 kg Fasole verde
  • 3 Morcovi
  • O ceapa
  • Apa
  • Sare
  • Faina
  • Ulei
  • Bulion
  • Frunze de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde cu afumatura:

Punem afumatura la fiert in apa.

Intre timp se spala si se curate fasolea si morcovi si se taie cubulete.

Dupa ce a fiert putin afumatura punem fasolea si morcovii.

Ceapa o curatam si o punem si pe ea in ciorba sa fiarba.

Pentru rantas se pune o lingura jumatate de faina sa se prajeasca in ulei si se stinge cu bullion.

Cand s-au fiert legumele si carnea se pune rantasul si frunzele de patrunjel.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu costite de porc