Ciorba de legume

de mihaelaM in Ciorbe, 30 Apr 2011 | 3656 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2cartofi
  • 2ardei grasi
  • 1pastarnac
  • telina
  • 2morcovi
  • ceapa verde
  • conopida
  • 1dovlecel
  • 1lamaie mare
  • 1cub knor de legume
  • 1lingura bulion de rosii
  • paste
  • patrunjel verde
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume:

Am curatat si am spalat  legumele si le-am pus la fiert,dar nu toate, ceapa ,conopida si dovlecelul le-am pus dupa ce au fiert 15min si tot atunci am adaugat si cubul knor.

Cand toate legumele au fost fierte am pus pastele,zeama de lamaie si bulionul si am mai lasat 10 min dupa care am dat la o parte de pe foc si am pus patrunjelul si leusteanul taiat marunt.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu afumatura