Ciorba de porc cu zeama de varza

de Rahela Velicu in Ciorbe, 31 Dec 2018 | 6429 vizualizari

 

"Reteta Romaneasca"

 

INGREDIENTE

  • 1 kg costita de porc
  • 2 cepe
  • 3-4 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel mic
  • pasta de tomate/ rosii in suc propriu
  • 1/1,5 litru de zeama de varza
  • 2 oua
  • sare
  • leustean
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu zeama de varza:

Punem costita de porc la fiert pentru 20 de minute si ii luam spuma cand este nevoie.

Adaugam ceapa, morcovul, ardeiul gras tocate cubulete, acoperim si lasam inca 15 minute la fiert.

Adaugam pasta de tomate, cartofii si zeama de varza, acoperim cratita si lasam din nou la fiert pana cand cartofii sunt fierti.

Adaugam telina tocata si dovlecelul dat pe razatoare si mai lasam 10 minute la fiert. Adaugam ouale batute la final, leusteanul si potrivim de sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu carnati si zeama de varza