Ciorba de rosii cu taitei de casa

de Panacris in Supe/Ciorbe, 12 Sep 2021 | 2464 vizualizari

 

O nouă rețetă din colecția rețete de suflet, Mândru mi-s Bucătăraș!

 

INGREDIENTE

  • Roșii 5 bucăți,
  • Ceapă galbenă 1 bucătă
  • Ardei kapia 1 bucată,
  • Ardei gras roșu 1 bucată,
  • Amestec de legume deshidratate vigita a la panacaris 2 linguri,
  • Ulei de floarea soarelui,
  • Sare de mare,
  • Piper proaspăt măcinat,
  • Leuștean, cimbru și pătrunjel proaspăt câteva fire,
  • Apă rece cca. 3000 ml,
  • Tăiței de casă cca. 250 g.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii cu taitei de casa:

Se spală și se curăță toate legumele, apoi se toacă grosier.

Ceapa se pune la călit în ulei și puțina apă, se adaugă ardeiul tocat și verdeață. Se asezonează de sare și piper.

Roșiile se decojesc, se toacă mărunt și se adaugă la celelalte ingrediente. Se amestecă ușor se completează cu apă și se lasă la fiert cca. 25 de minute la foc mediu, neacoperit.

Spre final se adaugă tăițeii de casă, mai groși, lăsându-se să mai fiarbă cca. 10 minute.

Se servește fierbinte presărată cu verdeață.

 

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de os cu perisoare