Ciorba de salata verde cu praz

de mihaelar63 in Ciorbe, 30 Noi 2011 | 5385 vizualizari

 

Dupa un sfarsit de saptamana in care ne-am rasfatat culinar [ hi-hi , era sa scriu dezmatat culinar , dar tot aia e ] , o astfel de ciorbita ,, te spala ''' pe dinauntru .
As incadra-o tot ,, Din ciclul rapid si gustos '' .

 

INGREDIENTE

  • 1 salata mare indesata
  • 1 praz potrivit
  • 2 morcovi
  • 100 gr slaninuta afumata
  • 50 ml ulei
  • sare
  • 200 ml smantana
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata verde cu praz:

Curatati si spalati legume.

 Prajiti foarte usorin ulei , prazul si morcovul taiat rondele + slaninuta feliute subtiri.

Turnati 4 l apa . Lasati la fiert 20 min .

Adaugati  salata taiata fasii si smantana in acelasi timp .

Amestecati rapid sa nu se faca smantana cocoloase .

Serviti ciorba acrita cu zeama de lamaie si cateva rondele de praz proaspat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata verde cu praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Bunica 1

01.12.2011, 12:24

Te spala bine ca aluneca usor cu ajutorul costitei

Lau 1

01.12.2011, 14:28

place

Teo 1

01.12.2011, 22:04

bine te-ai gandit!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ou