Ciorba de spanac cu quinoa

de katty in Ciorbe, 23 Ian 2021 | 2179 vizualizari

 

O ciorba usoara, dar consistenta si foarte sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 linguri quinoa
  • 300 gr spanac proaspat
  • 1-2 linguri ulei
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 150 ml rosii pasate
  • sare
  • piper negru macinat
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de spanac cu quinoa:

Curatam morcovul, il spalam si il taiem rondele subtiri. Ceapa o curatam, o spalam si o tocam fin. Intr-o oala punem uleiul si adaugam morcovul si putina sare. Acoperim cu un capac si lasam la foc mic, amestecand ocazional pana incepe sa se inmoaie usor. Adaugam ceapa fin. Cand ceapa a devenit translucida stingem cu 1 l de apa. Lasam sa fiarba 10 minute, dupa care adaugam quinoa spalata bine si scursa. Adaugam pasta de ardei, rosiile, iar dupa 15 minute punem spanacul pe care l-am spalat bine si l-am taiat in suvite mici. Potrivim de sare si piper si mai lasam sa fiarba 5 minute sau in functie de cat de fraged este spanacul ajustam timpul. Oprim focul si adaugam patrunjelul  verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac cu quinoa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cruda, cu pastrama de porc afumata si leustean