Ciorba de stevie cu cartofi

de katty in Ciorbe, 11 Apr 2021 | 3344 vizualizari

 

Daca tot este vremea verdeturilor am facut o ciorba de post cu stevie ,cartofi si rosii.

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 ceapa rosie
  • 2 cartofi
  • 1 lingura ulei
  • 3 legaturi stevie
  • 150 gr rosii pasate
  • sare
  • piper negru macinat
  • leustean
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de stevie cu cartofi:

    Curatam morcovul, il spalam si il dam pe razatoarea mare. Tocam ceapa fin dupa ce a fost curatata si spalata. Intr-o oala punem la calit mai intai morcovul, apoi ceapa in uleiul incins. Cand legumele sunt moi stingem cu rosiile si completam cu apa calda. Cand apa incepe sa fiaba adaugam cartofii, sare si piper. Spalam stevia si indepartam cotoarele, dupa care o taiem in bucati mai mici. Cand cartofii sunt aproape fiert adaugam stevia. Mai fierbem 5 minute. Daca este nevoie mai completam cu apa si potrivim de sare. Adaugam leusteanul tocat fin si oprim focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de stevie cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu zeama de varza- de post