Ciorba de toamna

de T I M E A in Ciorbe, 28 Oct 2013 | 18555 vizualizari

 

Imi plac mult ciorbele simple cu legume si profit de bunatatile pe care le primesc de la fiecare anotimp productiv. Toate legumele le-am avut din gradina parintilor mei.

 

INGREDIENTE

  • 2.5 -3 l apa
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei mic verde
  • 1 gulie
  • 1 felie telina
  • 1 varza mica
  • un cub de legume sau o lingurita vegeta
  • sare si piper dupa gust
  • 200 ml suc de rosii
  • frunze de telina
  • frunze de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de toamna:

Mai intai punem vasul cu apa la fiert.

Legumele le curatam si le spalam.

Tocam ceapa si ardeiul marunt iar morcovul, gulia si telina le taiem felii/rondele.

Cand fierbe apa adaugam legumele si lasam la fiert la foc mic.

Cand legumele sunt pe jumatate fierte adaugam varza taiata, adaugam cubul de legume si potrivim cu sare si piper.

Lasam sa fiarba in continuare si cand sunt toate legumele fierte adaugam sucul de rosii si frunzele de telina tocate marunt si mai lasam sa dea o data in clocot.

Oprim focul si adaugam patrunjelul tocat marunt.

Servim cald cu smantana si ardei iute. 

TIPS-URI

1

Puteti adauga orice legume de sezon

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de toamna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu pastai