Ciorba de vitel simpla

de DanaModog in Ciorbe, 2 Ian 2015 | 4661 vizualizari

 

Mama mea mi-a cumparat carne de vitel taiata cubulete, era de toanita, cu putina grasime dar eu am facu o ciorba din ea mai simpla, cum facea bunica. A iesit foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne de vitel
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 10 cartofi medii
  • frunze de tarhon si telina
  • 100 ml bulion
  • 2 cuburi de legume, sare, piper, boia
  • ulei (cam cat sa acopere fundul oalei)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vitel simpla:

Eu am calit ceapa si am aduagat morcovii taiati rondele si carnea cubulete, am lasat cam 5-6 minute si am adaugat apa (nu am masurat sa vad cat) si am adaugat boia piper si cuburile de legume. Am lasat la fiert pana au fost morcoveii moi si am adugat cartofi. Spuma de la carne trebuie indepartata cu o paleta. Cu 10 minute inainte sa iau ciorba am adaugat bulionul si frunzele si am completat cu sare. Eu am lasat ciorba sa fie mai lunga, multora nu le prea place dar mie imi place supa. Cum spune bunica "Zama lunga, sa ne ajunga." 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel simpla" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Borș de vițel cu multe rădăcinoase