Ciuperci boieresti

de Miha in Pui, 13 Ian 2010 | 9248 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 6 ciuperci proaspete mari
  • 1 morcov
  • 4 catei usturoi
  • 3-4 linguri suc de rosii
  • 1 ou
  • sare si piper
  • patrunjel verde
  • 50 g cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci boieresti:

Pieptul de pui l-am robotit :), apoi l-am amestecat cu morcovul, usturoiul si piciorusele de ciuperci tocate, sucul de rosii, ou, patrunjel, sare si piper dupa gust. Daca este prea moale se adauga 1 lingura de pesmet.

"Palariile" ciupercilor le-am pus intr-un vas termorezistent, le-am umplut cu compozitia de carne. Compozitia se pune mai cu varf, sa arate ca o cusma boieresca. :))

Acoperim cu cascaval ras, stropim cu 2 linguri de ulei si dam la cuptor pana se rumenesc.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci boieresti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Oana 1

14.01.2010, 00:06

Boieroaica, boieroi, ce-o fi! o ciumpearca din aia cu mot as papa

merceleo 1

13.12.2011, 14:05

Coditele de ciuperci? Toata lumea stie inca de la gradinita ca ciupercile au picioruse, nu codite!!!
Vorba aia: Manastire-ntr-un picior ghici ciuperca ce-i?

Miha 1

13.12.2011, 14:42

Am editat. Mersi de atentionare.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci pleurotus