Ciuperci brune la cuptor

de Constelatialeu in Mancaruri de legume, 4 Apr 2019 | 6391 vizualizari

 

Eu cand am pofte pai am si acum mi-a picat pe niste branza cu mucegai si niste ciumperci......

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci brune cca 340 g
  • 1 ou mai mic
  • frunze de ceapa verde
  • 50 g mozzarela
  • 50 g branza cu mucegai albastru creamy Bleu Delaco
  • sare
  • piper
  • 60 ml ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci brune la cuptor:

Am rupt piciorusele ciupercilor si le-am spalat si taiat marunt. Palariile le-am spalat si le-am sters cu un servet, le-am asezat intr-un vas de yena. Am taiat marunt si frunzele de ceapa verde, am pus la incins tigaia wok si am pus in ea cca 30 ml ulei, am calit ceapa si piciorusele ciupercilor, am presarat sare si piper deasupra. Separat am taiat branzeturile cubulete mici, intr-un castron am batut bine aoul, am amestecat cu ciupercile si ceapa calite si la final am adaugat branzeturile. Cu acest amestec am umplut ciupercutele, inainte sa le umplem ungem cu ulei fiecare palarie presaram si un pic de sare. Turnam si putina apa in vasul cu ciuperci si dam la cuptor pentru cca 30 min la foc moderat. Se servesc atat calde cat si reci. Si uite asa mi-am facut pofta ce-am poftit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci brune la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Constelatialeu 1

05.04.2019, 19:57

Multumesc dragutilor !

Rocsi 1

05.04.2019, 20:02

Cum a curs din branzeturile alea! Faine mai sunt!

RuxyRux 1

10.04.2019, 17:23

Ce frumusele sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci champignon umplute la cuptor