Ciuperci umplute

de Anett in Vegan / Raw vegan, 15 Mai 2016 | 9245 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci
  • 1 praz
  • 100 gr nuca macinata
  • 50 gr branza brie
  • 1 lingura ulei
  • sare piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Curatam ciupercile si palariutele le asezam intr-o tava unsa cu ulei. 

Maruntim prazul si calim in ulei pana se inmoaie putin. Scoatem din tigaie si amestecam impreuna cu nuca macinata. Presarim cu sare si piper apoi cu ajutorul unui blender omogenizam pana devina cremoasa.

Umplam ciupercile cu crema apoi asezam pe fiecare ciuperca o bucatica de branza brie. Introducem in cuptor pentru 15-20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (10)

Rahela Velicu 1

15.05.2016, 19:25

si noua ne plac!

Andra_Constantinescu 1

15.05.2016, 19:54

Mmm...bune!

Ancutsa 1

19.09.2016, 16:29

Foarte frumoase si aromate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu dovlecel si boabe de hrisca