Ciuperci umplute cu cas de oaie, la gratar

de mihaelar63 in Mancaruri de legume, 7 Sep 2019 | 2091 vizualizari

 

  Am avut un cas de oaie - de acela adevarat, cu gaurele perfect regulamentare . Daca ai ingrediente de calitate ,produsul final va fi un succes .
 

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci champignon
  • 300 gr cas oaie proaspat
  • 100 gr rosii deshidratate in ulei de masline
  • 100 gr jambon
  • 100 gr ceapa rosie tocata marunt
  • 2 linguri ulei
  • 1 mana rucola proaspata din gradina
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu cas de oaie, la gratar:

  1.  Ciupercile se curata de codite si de pelite .
  2. Ciupercile se ung  sau se pulverizeaza cu ulei de masline cu ajutorul unei pensule . Daca nu aveti o pensula la indemana mototoliti un servetel de bucatarie ce il impregnati cu ulei .
  3. Eu am simplificat operatiunea cu ajutorul unui spray cu ulei .
  4. Ciupercile nu se sareaza .Daca sarati ciupercile , ele se vor inmuia , vor fi umede si vor lasa lichid .
  5.  Tocati marunt casul , jambonul si rosiile uscate . Tocati si coditele de ciuperci aflate in stare proaspata .
  6. Toate acestea ,impreuna cu ceapa tocata se distribuie in fiecare palarioara de ciuperca .
  7. Sarati si piparati usor pe deasupra .
  8. Ciupercile se pun pe gratarul fierbinte si se lasa pana casul incepe sa se topeasca .
  9. Serviti ciupercile impreuna cu verdeata si legumele preferate . Noi am mai avut alaturi piept de pui la gratar .

                             Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Ciupercile se ung cu ulei de masline cu ajutorul unei pensule. Daca nu aveti o pensula la indemana mototoliti un servetel de bucatarie ce il impregnati cu ulei .

2

Ciupercile nu se sareaza .Daca sarati ciupercile , ele se vor inmuia , vor fi umede si vor lasa lichid .

3

Eu am simplificat operatiunea cu ajutorul unui spray cu ulei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu cas de oaie, la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu branzeturi, la gratar