Clafoutis cu zmeura

de Sim0na in Dulciuri, 8 Dec 2015 | 5861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g zmeura (congelata)
  • 4 oua
  • 100 g faina
  • 100 g zahar pudra
  • 250 ml lapte dulce
  • 75 g unt topit
  • unt pentru uns vasul
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis cu zmeura:

Mai intai am lasat la decongelat zmeura, intr-o sita.

Ouale le-am mixat impreuna cu zaharul, pana acesta s-a topit complet. Am adaugat laptele, continuand mixarea, apoi faina si untul topit si racit.

Am uns bine un vas de yena cu unt, apoi am pus zmeura, iar la final am turnat usor compozitia. Am dat vasul la cuptorul preincalzit pentru cca 30 minute.

O bunatate a fost!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Rocsi 1

08.12.2015, 20:40

Bunica 1

08.12.2015, 20:55

Mmmmmm,ce bun!

diaconta 1

09.12.2015, 08:55

Alta reteta buna,mai ales daca-i cu zmeura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clafoutis cu zmeura