Clatite cu sos de ciocolata cu cafea

de Oana in Prajituri, 25 Oct 2010 | 7519 vizualizari

 

INGREDIENTE

    Pentru clatite:

  • 2 oua
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 linguri cu zahar
  • 2 linguri ulei
  • 1 l apa minerala
  • 1 esenta rom
  •  faina cat cuprinde

  Sos de ciocolata

  • 80 ml frisca lichida
  • 100 g ciocolata cu cafea Kandia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu sos de ciocolata cu cafea:

Se amesteca ouale cu zaharul, zaharul vanilat si uleiul pana isi dubleza volumul. Se adauga apa minerala, esenta de rom si apoi faina in ploaie, pana se obtine un aluat de consistenta smantanii. Se unge o tigaie cu ulei si apoi se coc clatitele. Pentru sos, se topeste ciocolata cu frisca, se lasa la racit. Se umplu clatitele, se ruleaza si se servesc cu frisca si pudrate cu cacao si zahar pudra. Un deliciu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu sos de ciocolata cu cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Criss 1

27.10.2010, 14:22

doll_chef 1

11.04.2012, 20:05

arata superbbb..felicitari

Oana 1

11.04.2012, 21:54

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite din aluat de negresa