Clatite cu sunca si cascaval

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2011 | 31928 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 300 ml lapte 
  • un praf de sare
  • 1/2 praf de copt
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • 6 felii de sunca afumata
  • 6 felii branza topita
  • cascaval ras
  • 2 oua
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu sunca si cascaval:

Din oua,lapte,sare,praf de copt si faina am facut 6 bucati de clatite.Am pus pe fiecare clatita cate o felie de sunca si o felie de branza topita taiata in doua.Am pus in mijloc cascaval ras pe razatoarea fina.Intr-un vas am batut cele 2 oua cu un praf de sare.Am dat fiecare clatita umpluta prin ou si pe urma prin pesmet.Am prajit in ulei fierbinte.Sunt delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Platou rece cu aperitiv