Coaste de porc dulci-picante

de Oana in Porc, 9 Noi 2014 | 19015 vizualizari

 

Azi chiar ne-am lins pe degete la pranz, dupa un asa ospat! Delicioase, merita incercate si se fac intr-o ora!!

 

INGREDIENTE

  • scaricica de porc proaspata
  • sare
  • piper
  • usturoi proaspat sau granulat
  • cimbru
  • boia de ardei dulce sau picanta
  • ulei de masline aromatizat cu cimbru
  • o lingura cu miere
  • 2 linguri sos dulce-picant
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc dulci-picante:

Nu am dat cantitati exacte, fiecare condimenteaza dupa gust. Eu am avut trei bucati de scaricica de porc. Am pus pe ambele parti putin ulei de masline aromatizat cu cimbru, apoi sare, piper, cimbru, boia si usturoi granulat. In loc de usturoi granulat puteti adauga usturoi proaspat dat pe razatoare. Se maseaza bine carnea si se lasa sa se odihneasca cateva ore. Eu am pregatit-o dimineata si la pranz am pus tava in cuptor.

Carnea am pus-o in tava pe hartie de copt. Se coace la foc mediu jumatate de ora, apoi se intoarce pe cealalta parte. Dupa 15 minute se unge carnea cu un amestec de miere si sos dulce picant. Se mai lasa 10 minute si se intoarce iar pe partea cealalta, se unge cu sosul dulce si se mai lasa 10 minute. Puteti da focul putin mai mic cand incepeti glazurarea, ca sa nu se arda carnea. Se scoate tava din cuptor si se portioneaza. Iamiiii!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc dulci-picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

katty 1

10.11.2014, 11:55

MOKUSKA 1

10.11.2014, 12:43

ella 87 1

05.01.2015, 15:34

chiar ca e yamiiiiiii, mai sunt si gravida,bine ca nu sunt pofticioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coaste in vin alb, la cuptor