Coaste lipicioase la cuptor

de Rahela Velicu in Porc, 10 Mar 2018 | 3452 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coasta de porc
  • 2 linguri de bulion
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 lingura de miere
  • piper
  • ghimbir
  • ardei boia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste lipicioase la cuptor:

Pregatim amestecul cu bulion, sare, piper, ardei boia si ghimbir cu care vom unge coastele de porc. Le punem in tava si adaugam 1 cana de supa de pui sau de apa.

Usturoiul il curatam de coaja si il taiem cat mai mic si-l presaram peste costite.

Dam coastele la cuptor pentru 45-50 de minute. Dupa primele 30 de minute, intoarcem coastele. 

Cand sunt facute le ungem cu miere si le mai dam 4-5 minute la cuptor.

 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti sa renuntati la miere daca nu va plac coastele mai dulci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste lipicioase la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Costițe de porc si cartofi la cuptor