Costite de miel cu leurda si ceapa verde

de mihaelar63 in Oaie, 17 Apr 2020 | 2272 vizualizari

 

 Costitele de miel proaspete nu au necesitat o preparare prea sofisticata. Calitatea si prospetimea carnii suplinesc un proces de gatire complicat.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg costite miel
  • 4 linguri ulei masline
  • 2 cepe verzi
  • 1 legatura mica de leurda
  • piper negru macinat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite de miel cu leurda si ceapa verde:

  1. Costitele de miel se  curata cu atentie , se portioneaza si se spala .
  2. Lasati costitele sa se zvante sau le uscati cu un servet .
  3. Intr-o tigaie incapatoare se pune uleiul de masline si se infierbanta .
  4. Puneti costitele la prajit cu partea grasa -carnoasa in jos .Sarati si piparati.
  5. Dupa ce se rumenesc bine se intorc .Operatiunea se poate repeta pana veti fi multumiti de rezultat .
  6. Se taie o ceapa si leurda marunt si se pune in tigaie .
  7. Adugati si un pahar de apa .Puneti capac si lasati sa se infuzeze carnea cu verdeata .
  8. Cand apa s-a evaporat se lasa din nou sa se rumeneasca carnea .
  9. Serviti costitele  de miel ,calde insotite de salata si/sau garnitura preferata .

                                      Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Calitatea si prospetimea carnii suplinesc un proces de gatire complicat .

2

Noi am servit costitele de miel cu salata verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de miel cu leurda si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Miel umplut