Cotlet de rechin la cuptor cu cartofi natur

de ala_oancea in Peste, 27 Mai 2009 | 17405 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati cotlet de rechin
  • 1 lamaie
  • 1 ceapa rosie
  • 3 catei de usturoi
  • sare, piper, boia, oregano
  • ulei de masline
  • 6 cartofi
  • unt
  • frunze de patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de rechin la cuptor cu cartofi natur:

Se unge tava cu unt. Se aseaza bucatile de cotlet. Eu le-am spalat si le-am uscat cu prosoape de hartie. Se stoarce lamaia peste cotlete, apoi se presara ceapa si usturoiul tocate marunt. Se condimenteaza si se toarna peste ulei de masline. Se baga la cuptor pentru 20 de minute la foc mediu, apoi 10 minute la foc mare.
Cartofii se curata si se taie bucatele. Se pun la fiert in apa cu sare, apoi se scurg de apa si se amesteca cu untul taiat cubulete mici. Se presara cu patrunjel verde tocat.
Eu am servit bineinteles cu mujdei ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de rechin la cuptor cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Bucataras 1

06.08.2009, 15:31

Andreea

ala_oancea 1

06.08.2009, 18:22

Super Andreea !

ANCA 1

06.08.2009, 22:35

bun tare rechinul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap in crusta aromata la cuptor