Cotlet de ton la gratar

de Bunica in Ton, 10 Dec 2016 | 5861 vizualizari

 

Cotletul de ton este o bunătate...........fără oase, fără grăsime, sățios......ce să vă mai spun......îmi place foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 300 g cotlet de ton
  • sare
  • piper
  • condimente arăbești pentru pește
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de ton la gratar:

Spală cotletul de ton și șterge-l cu șervețele absorbante.

Condimentează cotletul si lasă-l la rece 3-4 ore.

Pune grătarul la încins și adaugă peștele.

Lasă la fript câte 8-10 minute pe fiecare parte.

Servește-l cu garnitura dorită!

Personal am servit cu sos de rodii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de ton la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de ton cu sos de mustar si orez picant