Cotlete de miel cu sos

de cristeena20 in Mancaruri cu carne, 10 Mai 2015 | 4710 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cotlete de miel
  • sare, piper alb macinat ,
  • vin alb,
  • cimbru verde,
  • usturoi
  • o lingura untura
  • 2 linguri pudra demiglasse
  • 1/s cutie de smantana dulce
  • 5 carofi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de miel cu sos:

Cotletele de miel se tempereaza cu sare, piper alb si vin alb. Tocam fin cimbru verde si lasam asa cca o ora.

Cartofii ii taiem felii subtiri si ii prajim in ulei; sescot pe un servetel de hartie absorbant.

Carnea se pregateste inainte de a fi servita la masa, sa fie fierbinte. Intr-o tigaie am pus untura la incins si am prajit carnea pe ambele parti. Deoarece cotletele de miel sunt mici si nu au multa carne am pus 5 bucati de persoana. Nu le lasam mult in tigaie - mie personale imi plan mai nefacute, sa fie de culoarea roza in mijloc. Le scoatem si in grasimea lasata punem sosul facut din praful demiglasse amestecat cu apa rece. Amestecam pana se ingroasa si apoi punem smantana dulce. Mai adaugam putin cimbru verde si apooi turnam sosul peste cotlete. 

Servim cuc artofii prajiti si alaturi de salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de miel cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de miel cu cartofi si mazare