Cotlete de porc gratinate la cuptor

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 23 Ian 2021 | 3532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete de porc- 300 g
  • 2-3 linguri ulei
  • 2 catei mici de usturoi
  • 1 ceapa mica rosie
  • 2 felli subtiri de cascaval Leerdammer
  • sare, piper
  • boia de ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de porc gratinate la cuptor:

Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul.
Ungeti carnea cu ulei, puneti sare si piper.
Puneti carnea intr-un vas pentru cuptor. Presarati deasupra ceapa si usturoiul
Acoperiti vasul si puneti-l in cuptorul incalzit la  180°C timp de 20 minute. Descoperiti si puneti peste carne feliile de cascaval . Dati din nou la cuptor fara sa acoperiti timp de 20-25 minute sau pana cand branza se topeste si se coloreaza. Serviti cu o salata, sau cu muraturi....carnea se topeste in gura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc gratinate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu mozzarella, la cuptor