Covrigei cu susan si mac

de brunetica in Piine, 4 Dec 2011 | 4058 vizualizari

 

Covrigei deliciosi , gustosi care ii putem servi cu bere, intr-o zi friguroasa de duminica alaturi de cei dragi.

 

INGREDIENTE

  • 250g. margarina
  • 3 oua
  • 3 linguri de ulei
  • 200 ml. lapte
  • 300g. telemea de oi
  • sare
  • faina cat cuprinde
  • 30 g. drojdie
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei cu susan si mac:

Topim margarina cu uleiul . Drojdia o dizolvam cu laptele caldut in bolul unde o sa framantam. Adaugam 2 oua, telemeaua de oi data prin razatoarea mica si margarina calduta si topita, amestecam bine si adaugam faina cat cuprinde . Framantam bine pentru a se incorpora toate ingredientele si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.

Pe planseta de lucru formam suluri mici dupa care le  invartim precum covrigeii, ii asezam intr-o tava, ii ungem cu un ou batut si presaram susan sau mac , ii coacem in cuptorul incins la foc mediu.

TIPS-URI

1

Formele le facem dupa cum dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu susan si mac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

brunetica 1

05.12.2011, 13:47

Multumesc Mihaelar63

LUK 1

05.12.2011, 19:14

deliciosi

brunetica 1

06.12.2011, 15:08

multumesc Luk

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Covrigei cu susan