Desert cheesecake - Pasca fara aluat

de Catalina L in Dulciuri, 20 Apr 2022 | 3406 vizualizari

 

O reteta cu putini carbohidrati si fara gluten caci facuta cu indulccitor natural si cu faina de bambus fara carbohidrati.
Puteti pune zahar si faina normala daca doriti.
https://www.blogulluicatalina.com/2022/04/cheesecake-pasca-low-carb-fara-gluten.html

 

INGREDIENTE

  • 650 branza de vaci cremoasa
  • 5 oua
  • 8 linguri indulcitor erithritol sau 150 gr de zahar
  • 1 lingurita aroma de vanilie
  • 2 linguri de faina fara carbohidrati sau faina normala
  • 100 gr de unt moale
  • 3 linguri smantana
  • stafide, fructe confiate , nuci
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake - Pasca fara aluat:

Puteti separa albusurile de galbenusuri si adauga la sfarsit albusurile batute spuma. Am pus ouale intregi de data aceasta si a iesit la fel de bun.  

Deci bateti ouale intregi cu indulcitorul timp de 5 minute. 

Incorporati branza , untul moale sau topit si racit. Amestecati bine.  

Puneti smantana si faina, adaugati vanilia si stafide sau fructe confiate.    

Incalziti cuptorul la 170°C. 

Ungeti forma si varsati compozitia.  

Am facut 2 bucati, una mai mare de 18 cm si una mica de 10 cm.  

Dati la cuptor timp de  45 de minute pentru pasca mica si 55 de minute pentru cea mai mare.

Lasati sa se raceasca, dati la rece 4-5 ore (o noapte ideal ).


Scoateti din forma, decorati si serviti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake - Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasca fara aluat