Desert fursecuri Anca Lungu

de Studenta_la_cratita in Dulciuri, 12 Mar 2018 | 1922 vizualizari

 

Este o reteta de fursecuri a Ancai Lungu pe care am vazut-o la televizor. Sper sa va placa :)
Eu am moficat-o putin, in sensul ca reteta originala era cu nuca, si nu cu nuca de cocos. Merisoarele sunt adaugate tot de mine.

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 200 g faina
  • 200 g nuca cocos
  • 100 g zahar
  • 2 prafuri vanilie
  • merisoare uscate
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri Anca Lungu:

Se amesteca untul, faina, nuca de cocos, zaharul si vanilia. Se framanta si se lasa la congelator.

Se intinde foaie si se taie diverse forme.

Eu nu am avut rabdare sa las prea mult la congelator, asa ca am format bilute pe care le-am aplatizat apoi cu palma. Se orneaza cu merisoare.

Se dau la cuptorul incins la 160 grade C, 7-8 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri Anca Lungu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert reteta de preparare a papanasilor cu branza proaspata de vaci