Desert fursecuri cu fulgi de ovaz fara zahar

de lucy2002 in Dulciuri, 7 Iul 2019 | 5081 vizualizari

 

Am vazut aceasta reteta la Jamila si tare mult mi-a placut, asa ca, m-am apucat de treaba si sincer nu imi pare rau ca am probat-o. Am schimbat ingredientele pe ici colo, am pus miez de nuca maruntit si esenta de rom si au iesit niste fursecuri super bune.

 

INGREDIENTE

  • 100 gr faina integrala
  • 100 gr fulgi de ovaz
  • 100 gr xylitol
  • 100 gr miez de nuca
  • 50 ml lapte
  • 30 gr unt topit
  • 10 gr praf de copt
  • 1 ou
  • esenta de rom
  • un praf de sare
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri cu fulgi de ovaz fara zahar:

Intr-un bol amestecam faina, praful de copt, fulgii de ovaz, indulcitorul (xylitol) praful de sare, adaugam laptele, oul, untul topit si la urma miezul de nuca tocat marunt. Toate aceste ingrediente le amestecam cu o lingura.

Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt si formam aceste fursecuri cu ajutorul unei linguri mici de inghetata sau cu doua lingurite mici. Fursecurile trebuie sa fie de aceiasi marime sa se coaca uniform si in acelasi timp.

Introducem tava in cuptorul preincalzit la o temperatura de 160 grade C, pentru 12-15 minute. Daca le doriti crocante, puteti mari timpul de coacere cu 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu fulgi de ovaz fara zahar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura chinezeasca