Desert negresa cu fulgi de cocos

de Auras12 in Prajituri, 7 Mar 2019 | 3156 vizualizari

 

Inspiratie: Flaveur.ro . O negresa super pufoasa care dispare imediat.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g unt topit si racit
  • o lingura de zahar (daca vreti mai dulce, 2-3, in functie de preferinte)
  • 70 g fulgi de cocos
  • 100 ml lapte
  • 100 g faina
  • 70 g pudra de roscove (sau karob -este un inlocuitor pentru cacao)
  • un praf de copt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa cu fulgi de cocos:

Mixez untul topit si racit cu zaharul si cele 4 oua. Adaug apoi fulgii de cocos si pudra de roscove, iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt si laptele, compensand. Torn in tava tapetata cu hartie si coc in cuptorul preincalzit pentru 30 de minute sau pana trece testul cu scobitoarea. La sfarsit pudrez cu nuca de cocos sau zahar pudra.

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Eu am folosit Karobul pentru ca noua ne place foarte mult, dar se poate folosi si cacao.

2

Cantitatea de zahar poate sa difere in functie de cat de dulce va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu fulgi de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu piure de castane