Desert negresa de post cu visine si nuca

de mirela0911 in Prajituri, 6 Apr 2021 | 5674 vizualizari

 

O prajitura pufoasa si delicioasa ca nici nu zici ca e de post! Si se prepara si foarte usor, este gata in mai putin de jumatate de ora.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana si 1/2 de lapte de cocos
  • 1 cana de apa minerala
  • 1/2 lgt sare
  • 1 cana de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 5 lg ulei
  • 3 cani de faina alba
  • 5 lg cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 borcanel mic cu gem de visine
  • o mana de nuca
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa de post cu visine si nuca:

Laptele de cocos se toarna intr-un bol impreuna cu apa minerala. (Eu am avut din conserva, a trebuit sa-l incalzesc usor pentru a-l putea scoate). Se pune sarea, zaharul si zaharul vanilat si se amesteca pana se topesc. Se adauga apoi uleiul, faina alba, cacaua si praful de copt. Se amesteca bine pana se omogenizeaza.

La final se pune gemul de visine si nuca taiata grosier. Se omogenizeaza apoi se toarna in tava tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru 30-35 de minute. Se face testul cu scobitoarea. Se scoate din cuptor, se lasa la racit apoi se portioneaza.

Aici gasiti reteta de gem de visine!

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Se poate adauga orice fel de gem preferati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa de post cu visine si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura in 2 culori (de post)