Desert panna cotta cu mere

de Catalina L in Dulciuri, 20 Dec 2021 | 3051 vizualizari

 

O reteta de desert usor de facut si delicioasa.
 https://www.blogulluicatalina.com/2021/09/panna-cotta-cu-mere-low-carb.html

 

INGREDIENTE

  • 300 ml de lapte
  • 200 ml de smantana lichida
  • 6 lingurite indulcitor natural erithritol (sau zahar)
  • 4 foi de gelatina
  • 4 mere mici
  • 1 ligurita scortisoara pudra
  • 20 gr de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert panna cotta cu mere:

Curatati merele si taiati-le cubulete. Puneti-le la prajit in untul incalzit.  Presarati deasupra 3 lingurite de indulcitor si scortisoara. Amestecati si colorati-le in jur de 8 minute. Puneti foile de gelatina la-nmuiat in apa rece.
Intr-o cratita puneti la-ncalzit smantana cu laptele si 3 lingurite de indulcitor. Cand ajunge la fierbere, luati de pe foc si adaugati gelatina bine scursa. Amestecati. Puneti merele in verine (pastrati un pic pentru decorul final) si varsati deasupra compozitia cu lapte. Lasati sa se raceasca la temperatura ambianta . Dati apoi la rece minimum 3 ore. Cand panna cotta este prinsa, decorati cu restul de fructe si un pic de scortisoara. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert panna cotta cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete cu rahat