Desert prajitura cu branza dulce, fara coacere

de Anett in Dulciuri, 17 Apr 2022 | 3915 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 300 g biscuiti macinati
  • 120 g unt
  • 6 linguri zahar
  • 150 ml lapte
  • 2 linguri pudra de cacao

Pentru umplutura:

  • 8 linguri gem de caise
  • 250 ml frisca lichida
  • 250 g branza dulce
  • zeama si zestul unei lamai
  • 5 linguri zahar
  • 50 g ciocolata neagra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu branza dulce, fara coacere:

Amestecam ingredientele pentru aluat: biscuitii, untul, zaharul, laptele si pudra de cacao pana la omogenizare. Turnam compozitia intr-o tava si formam un strat subtire pe care ungem cu gem de caise Punem tava in frigider pana pregatim umplutura.

Batem frisca, adaugam zaharul, branza si zeama si zestul lamaii. Turnam compozitia peste stratul de biscuiti si punem la frigider pentru o ora.

Topim ciocolata pe baie de aburi si decoram prajitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu branza dulce, fara coacere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fluturasi - Briose cu crema de vanilie