Dovlecei crocanti la cuptor

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 6 Oct 2018 | 3707 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei
  • 60 gr pesmet
  • 30 gr parmezan
  • 1 ou
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei crocanti la cuptor:

Spalam bine dovleceii, taiem capetele si taiem bastonase nu foarte subtiri.

Intr-un bol punem oul usor batut. Adaugam bastonasele de dovlecei in acest bol.

Separat amestecam pesmetul, parmezanul, sare si piper dupa gust.

Luam dovleceii din ou si ii trecem prin amestecul cu pesmet si ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 200 grade C, pentru 25 minute.

Servim imediat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei crocanti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

Rocsi 1

07.10.2018, 18:11

Imi plac atat de mult! I-am pregatit de multe ori in aceasta vara!

Adi 1

07.10.2018, 19:27

Buni!

dantes 1

10.10.2018, 11:14

Buni!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei la cuptor