Dovlecei pane cu branza de vaci

de Lau in Retete Delikat, 4 Iul 2018 | 3573 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei potriviti
  • sare
  • 2 -3 oua
  • sare
  • piper
  • cimbrisor
  • ierburi si marar
  • boia de ardei
  • 200 g branza de vaci
  • faina
  • pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane cu branza de vaci:

Dovleceii ii curatam de coaja, taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, lasam sa se scurga de apa cca 30 min - 1 ora, daca avem timp.

Batem ouale cu condimentele, adaugam branza de vaci proaspata, amestecam bine.

Fiecare felie de dovlecei o trecem prin faina pe ambele parti, prin amestecul de ou si apoi prin pesmet.

Prajim in baie de ulei incins bine, pe ambele parti.

Scoatem pe un servetel absorbant.

Servim cu mujdei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la cuptor