Faguri cu dulceata de cirese

de Patty in Mancare copii, 21 Mai 2016 | 3552 vizualizari

 

Un dulce natural #farazahar cu Green Sugar.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua;
  • 4 linguri de indulcitor Green Sugar;
  • 4 linguri de ulei;
  • 5 linguri de lapte;
  • 1/2 lingurita de amoniac stins cu otet;
  • esenta de vanilie;
  • faina cat sa devina un aluat mai gros ca smantana;
  • sare;
  • dulceata de cirese;
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Faguri cu dulceata de cirese:

Se mixeaza  bine ouale impreuna cu un praf de sare, apoi se adauga pe rand indulcitorul Green Sugar, vanilia, uleiul, laptele, amoniacul si la sfarsit faina.

Se ia cate o lingurita din compozitie, si se pune in presa sdupa care se coc aproximativ 5 minute.

La final se lipesc 2 cate 2 cu dulceata de cirese.

Daca ti-a placut reteta noastra "Faguri cu dulceata de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rahela Velicu 1

22.05.2016, 19:01

Bun, bun!

mamaieelena 1

22.05.2016, 22:21

Rocsi 1

23.05.2016, 20:57

Foarte bune sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Taitei cu lapte