Farfalle cu biscuiti

de MotanLaOale in Farfalle, 23 Oct 2020 | 4086 vizualizari

 

Mi-a ramas de lagaluste si l-am folosit in doua preparate care ne plac mult.

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste Farfalle
  • 100 g biscuiti
  • 30 g unt
  • 50 g zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 3 linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu biscuiti:

Biscuitii se sfarama la robot pana ajung la consistenta pesmetului.

Biscuitii sfaramati se rumenesc cu 30 g de unt pana devine auriu si se lasa la racit.

Cand este rece, se amesteca cu zaharul si scortisoara.

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se trec pe sub jet de apa rece si se scurg.

Intr-o cratita se pun 3 linguri de ulei si se incinge.

Se pun pastele in uleiul incins si se amesteca de cateva ori.

Se pune amestecul de biscuiti rumeniti si se amesteca de cateva ori pe foc.

Se da deoparte, se amesteca bine si sunt gata.

La servire se poate presara cu zahar tos.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu feta, spanac si sos olandez