Farfalle la tigaie

de mihaelar63 in Farfalle, 26 Aug 2013 | 8220 vizualizari

 

Prin frigider tot cate putina sunca, salam uscat, cate putina branza de burduf si ementaler. Andrei cere mare si tare paste ca nu a vazut de o luna. Lasa copile ca te satur eu de paste. Mie-mi plac putin gratinate, dar acum am descoperit o metoda mai rapida. In tigaia Tefal inalta sub capac le "rezolv" rapid .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr farfalle
  • 200 gr salam uscat picant
  • 200 gr sunca
  • 1 buc praz
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 300 gr burduf de oaie
  • 200 cas ementaler feliat
  • busuioc verde
  • sare
  • 50 ml ulei
  • rosii cherry
  • masline verzi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle la tigaie:

Fierbeti pastele in apa si sare  ,,a la dente ''.

Caliti usor salamul , sunca feliate , ardeii taiati cuburi si prazul maruntit  in ulei .

Turnati farfallele peste mezelul si legumele calite , adugati branza de burduf .

Amestecati usor pana se incorporeaza branza si devine un sos cremos .

Garnisiti pe deasupra cu felii de ementaler si puneti capacul sa se inmoaie casul .

Garnisiti cu rosii , masline verzi si busuioc verde .

TIPS-URI

1

Folositi o tigaie inalta teflonata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

babi5 1

11.12.2014, 15:03

Farfalete pentru fete

mihaelar63 1

11.12.2014, 15:33

Babi

miki_a 1

01.08.2015, 17:05

Ce bine arata!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu legume inabusite si cascaval