Fasole boabe cu spanac in sos de rosii

de katty in Mancaruri de post, 17 Apr 2021 | 4677 vizualizari

 

Un pranz rapid de post.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa rosie
  • 1 conserva fasole alba
  • 125 gr baby spanac
  • 200 gr rosii pasate
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru uscat
  • 2 foi de dafin
  • marar verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole boabe cu spanac in sos de rosii:

Tocam ceapa fin si o calim in uleiul incins.

Stingem cu rosiile pasate. Adaugam pasta de ardei, foile de dafin, cimbru, piper si putina sare.

Fierbem cateva minute, apoi adaugam putina apa calda si fasolea scursa. Fierbem pana se leaga sosul, potrivim de sare si adaugam spanacul. Punem capacul  pentru 2-3 minute si lasam sa se inmoaie usor. Amestecam usor, adaugam mararul si oprim focul.

Lasam 5 minute acoperita cu capac si putem servi cu paine prajita.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole boabe cu spanac in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ciuperci, in sos alb