Fasole boabe facaluita

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 6 Noi 2020 | 3450 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole boabe
  • 4-5 catei usturoi
  • 100ml ulei
  • vegeta
  • sare
  • DEASUPRA:
  • 1kg ceapa
  • 100ml ulei
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole boabe facaluita:

Fasolea se pune la inmuiat de cu seara.

Se pune la fiert in oala sub presiune in apa cu vegeta.

Cand este fiarta, se strecoara si se lasa la racit.

Se pune in robot si se mixeaza, adaugand usturoiul pisat si 100 ml ulei pana rezulta o pasta cremoasa.

Se potriveste de sare si se pune intr-un castron.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Intr-o tigaie se pun 100 ml ulei si ceapa si se caleste.

Se presara sare si piper.

Se caleste pana capata o culoare maronie inchisa. (noua asa ne place "bruneta" bine)

Se pune in castron peste fasole distribuita pe toata suprafata.

Se mananca rece.

Eu am mancat-o cu carnati semiafumati prajiti.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole boabe facaluita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci, reteta perfecta pentru zilele de post