Fasole cu ciolan si ardei copti

de madalinanicoleta in Mancaruri cu carne, 5 Noi 2013 | 2635 vizualizari

 

Fasolea eu obisnuiesc, dupa ce-i fac "cosmetizarea", sa o pun la umflat, pe balcon, inca de seara.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole alba
  • un ciolan afumat dezosat
  • 3 morcovi mari
  • 2 cepe
  • 2 ardei verzi sau galbeni
  • 5 ardei capia (rosii) copti
  • o lingura bulion de casa
  • sare
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu ciolan si ardei copti:

Se pune fasolea la fiert in apa cu sare. Eu schimb apa pana nu mai spumeaza. Ciolanul il tai cubulete mari si il calesc impreuna cu ceapa, morcovii si ardeiul verde. Legumele calite le pun peste fasole si astept cumintica un rezultat. Cu vreo 15 minute inainte de finalizare se adauga ciolanul calit, ardeiul capia copt si taiat fasiute si leusteanul tocat nu foarte marunt.

Se serveste cu muraturele sau cu usturoi(dar nu pisat). Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu ciolan si ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole la ceaun