Fasole cu legume si leustean

de CameliaR in Mancaruri de legume, 11 Ian 2019 | 5081 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole prefiarta
  • 4 morcovi
  • 1 bucata pastarnac
  • 2 ardei
  • 3 cepe
  • 3 linguri pasta tomate
  • 1 lingura boia dulce
  • sare
  • 3 linguri ulei
  • leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu legume si leustean:

Clatim fasolea sub un jet de apa.

Curatam legumele si le spalam bine. Taiem morcovii in rondele, ardeii in fasii, pastarnacul il dam pe razatoare si ceapa in fasii potrivite. 

Intr-o oala punem uleiul. Adaugam ceapa si o calim. Dupa ce ceapa s-a calit, adaugam morcovul, ardeiul si pastarnacul. Punem o lingura de boia dulce si amestecam. Adaugam fasolea si amestecam usor. Acoperim totul cu apa fierbinte in care am dizolvat cele 3 linguri de pasta de tomate. Lasam sa fiarba pana legumele sunt bine fierte si pana fasolea a ajuns la consistenta dorita. Eu am fiert fasolea pana s-a ingrosat si a format un sos gros. La final am adaugat lesuteanul si am pus sare dupa gust.  Eu am facut-o fara carne, dar puteti sa puneti daca doriti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu legume si leustean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta cu afumatura