Fasole scazuta cu carnati

de ionela2682 in Mancaruri cu carne, 13 Noi 2010 | 32158 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole boabe
  • ceapa verde sau uscata
  • bulion
  • sare si piper
  • cimbru ,foi de dafin
  • carnati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta cu carnati:

 

Cantitatile pentru aceasta reteta sunt ochiometrice ,dupa gustul fiecaruia

(pentru 500 g fasole:1 ceapa mare,2-300 g carnati proaspeti,3-4 lg bulion)

Fasolea se spala si se fierbe ,schimband la inceput apa de 3 ori,se tine pana se inmoaie,

-Separat se prajesc carnatii dupa care se adauga ceapa taiata ,se tine pana se inmoaie,se adauga bulionul si-l mai lasam asa cateva clocote

-adaugam fasolea si acoperim cu putina apa in care a fiert fasolea (cam 1 1/2 cana),saram ,piperam,adaugam foile de dafin si cimbrul

-lasam pana scade toata apa la final adaugam patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu mamaliguta