File de peste pe pat de orez

de silvianart in Peste, 6 Ian 2017 | 3056 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 file peste cu carnea alba (200-250 gr.)
  • 2 linguri orez
  • 3-4 buchetele broccoli
  • 1 lingura smantana
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita ulei masline
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • alune zdrobite
  • sare
  • piper
  • cubulete morcov si frunza marar pt. decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de peste pe pat de orez:

Ungem pestele cu ulei masline, saram, piperam, punem deasupra alunele si dam la cuptor pentru aproximativ 20-25 min. la 130 grade C.
Orezul il fierbem, saram, si ii adaugam lingura de unt pentru cremozitate.
Oparim 2-3 minute broccoli, il scoatem sub jet de apa rece, il saram si stropim cu zeama de lamaie. Zdrobim catelul de usturoi, amestecam cu smantana.
Cubuletele de morcov le tragem putin la tigaie in ulei.
Se monteaza ca in poza.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de peste pe pat de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de ton cu mamaliguta