French toast cu crema de branza si nectarine

de katty in Sandvisuri, 30 Oct 2014 | 2452 vizualizari

 

Este ideal pentru un mic dejun de weekend .

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de paine toast
  • 100 gr crema de branza
  • 3 oua
  • zahar pudra pentru decor
  • un praf de sare
  • 2 nectarine sau alte fructe la alegere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA French toast cu crema de branza si nectarine:

Batem ouale bine cu un praf de sare .

Tapetam o tava cu hartie de copt .

Inmuiem pe rand 4 felii de paine in ou pe o singura parte si le asezam pe hartia de copt cu partea unsa in jos .Le ungem cu crema de branza .

Trecem si restul feliilor prin ou si le asezam cu  partea unsa l in sus .

Turnam restul de ou in tava peste felii .Dam tava la cuptorul preincalzit pana feliile se rumenesc .

Scoatem tava si taiem fiecare felie pe jumatate .Presaram putin zahar pudra deasupra .

Taiem nectarinele felii si decoram .

Daca ti-a placut reteta noastra "French toast cu crema de branza si nectarine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini baghete cu cartofi, usturoi si cascaval afumat