Friganele cu banane

de alinutza1983 in Dulciuri, 2 Iun 2013 | 3808 vizualizari

 

Un desert rapid, vreti?

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta
  • 2 oua
  • 100 ml lapte
  • 100 ml frisca lichida
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri miere
  • 2 lingurite scortisoara
  • 1 banana
  • 1 lingura unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele cu banane:

Taie bagheta in felii potrivit de groase, apoi pregateste un sos din oua, frisca lichida, lapte si zahar.

Trece feliile de bagheta prin compozitia de lapte, apoi pune-le la prajit intr-o tigaie in care ai topit o lingura de unt.

Lasa friganelele sa se rumeneasca frumos pe ambele parti, iar la final scoate-le la scurs pe servetele.

Asaza friganelele pe un platou incapator, pune peste ele cate o felie de banana, apoi stropeste totul cu miere. Pudreaza friganele cu scortisoara si serveste-le imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu iaurt si gem de caise