Friganele cu panettone

de xana in Mancare copii, 20 Noi 2017 | 3086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de Panettone
  • 1 ou
  • 50 ml lapte
  • 40 ml frisca lichida neindulcita
  • un praf de scortisoara
  • un praf de cardamom
  • un praf de sare
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita zahar pudra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele cu panettone:

Batem oul cu laptele, frisca, scortisoara, cardamomul si un praf de sare. In acest amestec lasam feliile de panetone cca 5 minute, intorcandu-le cu grija cam pe la jumatatea timpului, pentru a se imbiba de amestecul cu ou pe ambele parti.

Punem uleiul intr-o tigaie, iar cand aceasta s-a incalzit, punem feliile si le prajim pe ambele parti pana se rumenesc usor.

Le scoatem din tigaie si le asezam pe o tava cu hartie de copt. Le dam la cuptorul preincalzit la 200ºC pentru 5 minute.

 

Se servesc pudrate cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu panettone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca paula