Frigarui cu piept de pui

de MIUTA in Pui, 23 Mai 2011 | 5192 vizualizari

 

Am facut sambata frigarui.Au fost delicioase dar am uitat sa le fac poze cand au fost gata prajite.Cum le-am scos din cuptor le-am si papat.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • ceapa verde
  • ceapa uscata
  • ardei gras rosu
  • ciuperci champinioane 5 bucati
  • ulei de masline 3 linguri
  • sare,piper si vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu piept de pui:

Am pus inainte cu o ora pieptul de pui taiat cubulete si doua ciuperci in bait.Am pus condimente si uleiul de masline si le-am lasat sa se patrunda bine.

Dupa o ora am asezat pe bete speciale pentru frigarui piept de pui,ceapa verde,ciuperci,ceapa uscata.Am pus si ciuperci din bait si ciuperci crude.Sfatul meu este sa puneti toate ciupercile in bait deoarece cele crude se rupeau.

Am asezat frigaruile la cuptor in tava in care am pus simplu hartie de copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pollo alla Cacciatora