Friptura de porc la tava cu piure de cartofi

de kamy in Porc, 21 Dec 2010 | 11610 vizualizari

 

mama facea.... ceva simplu si gustos

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg.pulpa de porc fara os
  • 4-5 lg.ulei
  • 100 ml apa
  • 200 ml bulion
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare,piper
  • cimbru
  • cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la tava cu piure de cartofi:

Carnea spalata,stearsa,taiata felii groase cam de un deget,condimentate cu sare,piper si cimbru, puse intr-o tava in care adaugam uleiul si apa.Acoperim tava cu folie de aluminiu si o bagam in cuptorul incalzit in prealabil.Dupa o jumatate de ora incercam carnea sa vedem daca e aproape fiarta...daca da,adaugam bulionul amestecat cu usturoiul zdrobit si mai lasam in cuptor 10-15 min fara folie.

Noi am servit cu piure de cartofi si varza murata la borcan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tava cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gulas cu muschi de porc